In juiste stemming op bestemming!

De zomer is in volle gang en we zitten middenin het seizoen van leuke dagjes uit, festivals bezoeken en natuurlijk op vakantie gaan. Daar hoort muziek bij! Daarom ontvang je tot eind september bij APK, onderhoud/reparatie of een premium zomercheck een gratis Bluetooth speaker* zodat je overal van jouw favoriete muziek kan genieten.

Deel jouw favoriete muziek in onze Vakgarage Playlist op Spotify en laten we met elkaar genieten van een muzikale zomer!

Aan het einde van deze actie doneert Stichting Vakgarage een mooie bijdrage aan Stichting Make-A-Wish!

*zolang de voorraad strekt
 

Maak een afspraak

Met een goed gevoel op reis

Met uw werkplaatsbezoek aan Vakgarage doneert u direct aan een goed doel. Deze keer is gekozen voor een samenwerking met Make-A-Wish. Deze stichting realiseert droomwensen van zieke kinderen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft en blijvend impact heeft.
Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken zij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.